Apurahat

Post date: Apr 1, 2011 11:45:33 AM

Oulussa järjestetään 7.-9.11.2012 kansainvälinen tieteellinen konferenssi ”Development, Regeneration and Aging”, joka käsittelee mm. vanhenemista biologisena ilmiönä, kantasoluja, kudosten korjautumista ja syöpää erityisesti sidekudoksen näkökulmasta. Konferenssin järjestävät Oulu Centre for Cell-Matrix Research, Argumenta, NorIMM, Biocenter Oulu, FinGerDevNet ja Sidekudostutkijat ry. Kokouksen aloittaa keskiviikkona 7.11. Suomen Kulttuurirahaston Argumenta-hankkeeseen liittyvä poikkitieteellinen ihmisen kuolevaisuutta pohtiva avoin luentotilaisuus, joka on suunnattu paitsi eri tieteenalojen tutkijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille, myös aiheesta kiinnostuneelle laajalle yleisölle. Tilaisuudessa pohditaan kuolevaisuutta eri perspektiiveistä, joita ovat mm. lääketiede, sosiologia, uskonto ja filosofia.

Sidekudostutkijat ry. julistaa jäsenilleen haettavaksi kolme 200 euron suuruista MATKA-APURAHAA kokouksessa posterin esittäville väitöskirjatyöntekijöille. Vapaamuotoiset hakemukset ja kopio abstraktista tulee toimittaa sähköpostilla yhdistyksen sihteerille Ritva Heljasvaaralle (ritva.heljasvaara@oulu.fi) 20.10.2012 mennessä.

Kokouksen verkkosivut ja rekisteröityminen: http://www.devregage.org/ Ei rekisteröitymismaksua. Kokoukseen osallistuminen oikeuttaa 1 opintopisteeseen (1 ECTS).